Kiraz Ziraat Odası

Kiraz Ziraat Odası > KİRAZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

KİRAZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Emniyet Teşkilatımız 1971 yılında Emniyet Komiserliği olarak kurulmuş olup, hükümet binasının birinci katında hizmetini yürütmekte iken 17.02.1989 tarihinden itibaren B Tipi İlçe Emniyet Amirliği olarak aynı yerde faaliyetine devam etmiş, 08.07.1999 tarihli Bakanlık onayı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ ne dönüştürülmüştür. 22.05.1991 yılında İlçemiz Yeni Mahalle Mehmet NİĞDE  Caddesi 7/A da yapımı tamamlanan hizmet binamıza  taşınmış  Polis Merkezi Amirliğimiz ise İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası 1. Katında Kiraz Karakol Amirliği olarak faaliyette iken 30.07.2007 tarihli Bakanlık Oluru ile Kiraz  Polis Merkezi Amirliğine dönüştürülmüştür İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Bakanlık onayı ile İdari İşler Büro Amirliği, Destek Büro Amirliği, Belgelendirme Büro Amirliği, Güvenlik Büro Amirliği, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Kiraz Polis Merkezi Amirliğinden teşekkül ettirilmiş olup, Beydağ İlçesinin Pasaport, Sürücü belgesi ve Araç Tescil İşlemleri İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılmaktadır.

MİSYONUMUZ

Bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve toplumun düzen içerisinde yaşamını sürdürmesi için hukuk ilkeleri içerisinde güvenlik hizmeti sunmak

VİZYONUMUZ

Vatandaşların emniyet ve güvenlik duygusunu artırmaya çalışan, hizmetlerini proaktif polislik anlayışıyla birey ve toplum odaklı yürüten örnek bir teşkilat olmak